Kókuszos fekete berkenye fagylalt: a szeretett édesség, ami könnyedén elkészíthető otthon!

Lépj be az élvezet birodalmába a kókuszos fekete berkenye bogyó fagylalt receptünkkel! Ez a recept egy igazi édesség-kalandozásra invitál, ahol a bársonyos kókusztej, természetesen édes datolyák és a friss fagyasztott fekete berkenye azaz arónia bogyók találkoznak egy olyan dekadens keverékben, amely szinte érzéki extázist kelt. Készülj fel arra, hogy minden egyes kanálnyi “bogyós” fagylalt örvénylésében elmerülj, ahol az antioxidánsok gazdag energialöketét kínálják.

A legjobb része? Mindez hozzáadott cukor nélkül! Ez a fagylalt nem csak ízletes, de egészséges is, így készülj fel egy kulináris utazásra, ahol az egészség és az ízélmény egyedülálló kombinációja vár rád.

Hozzávalók:

  • 1 csésze friss vagy fagyasztott fekete berkenye bogyó
  • 2 doboz organikus teljes zsírtartalmú kókusztej
  • 8 darab nagy méretű datolya, magozott vagy 8 darab érett füge
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • csipetnyi fahéj
  • csipetnyi tengeri só

Elkészítés:

  1. Hűtsd le a kókusztej dobozokat egy éjszakán át a hűtőben.
  2. Keverd össze az összes hozzávalót egy magas sebességű turmixgépben. Turmixold, amíg sima nem lesz.
  3. Végül készítsd el a fagylaltot úgy hogy a keveréket fagyasztod egy fagylaltkészítő gépen az utasításoknak megfelelően. Ha nincs fagylaltkészítő géped, helyezd egy nagy edénybe a fagyasztóba, és fagyaszd le, amíg meg nem dermed (kb. 4 óra), minden órában vedd ki és keverd át egy villával.

Indulj el ezen az ízünnepen és készülj fel egy fagylalt-élményre, amely minden tekintetben kivételes!

Ez is érdekes lehet számodra, olvastad már?